Rólunk

Fedezd fel Európát az Orangeways-el!

Rólunk
Az Orangeways 2007-ben kezdte meg nemzetközi személyszállítási szolgáltatását. Elsőként hirdetett fapados, diszkont utakat Európa nagyvárosaiba. 2017-ben ünnepli az Orangeways 10. születésnapját. Ezért most még nagyobb akciókkal várjuk utasainkat. Az Orangeways fiatal lendületes csapata gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb utazást elérhető áron. Ügyfélközpontú szemléletmódunkkal segítünk Neked kérdéseidben, utazásod kiválasztásában. Keress minket bátran ügyfélszolgálatunkon keresztül, a kapcsolat menüpontban. Nekünk fontos, hogy elégedett legyél!

Buszaink
Saját buszainkkal szállítjuk utasainkat egész Európában, melyeket jellegzetes dizájnnal láttuk el, így könnyen felismerhetőek. Biztosan Te is találkoztál már velünk az utakon. Járatainkon a legmagasabb szintű biztonsági előírásokat betartjuk, a sofőrök pedig jól képzettek és kedvesek. Buszaink megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak is. Air 5 és Air 6 kategóriájuk miatt szmogriadó esetén is közlekedhetnek. Go Green- Utazz környezetbarát módon az Orangeways-el.

Desztinációk
Európa nagyvárosaiba az Orangeways-el egy ebéd árából juthatsz el. Jelenleg 10 desztináció és megannyi úti cél közül választhatnak utasaink. A környező országokba napi szinten indulnak járataink, mint pl.: Ausztria, Szlovénia, Szlovákia, Horvátország. Desztinációink körét fokozatosan növeljük, hogy minden igénynek megfeleljünk, és mindenhova eljuthass velünk Európában.
Ne maradj le a kalandról, járd be Európát most még olcsóbban.